Херцогът  на Съсекс разкри в мемоарите си как и кога

...
Херцогът  на Съсекс разкри в мемоарите си как и кога
Коментари Харесай

Ето я жената, която отнела девствеността на Хари (Саша Уолпуол: Сексът ни продължи 5 минути – Подробности)

Херцогът  на Съсекс разкри в записките си по какъв начин и по кое време е изгубил невинността си. Хари се похвали, че тогава дамата го нарекла „ млад жребец ”.

Саша Уолпуол призна, че нямала немерение да признава за случката, само че откакто принцът приказва за това в книгата си се уплашила, че по този начин или другояче ще се разбере, че е тя. 40-годишната жена работи като багерист. В младостта си се познавала с Хари, фамилията й живяло наоколо да имението Глостършир на татко му.

Жената считала принца за собствен другар, момента на фамилиарност  с него се трансформирал в случай. Откровеността на Хари я  трогнаха до дъното на душата й и тя сподели: „ Не разбирам за какво влезе в такива детайлности. Можеше да каже, че е изгубил девствеността си и да спре до тук. Но той  разказа с детайлности ”, оплака се Саша.

Всичко се случило на празненството на нейния 19-ти рожден ден. По някое време тя и Хари излезли от заведението да изпушат по цигара. Дамата призна, че сред тях нямало чуства: „ Изпушихме цигарите и той се нахвърли да ме целува. Носеше боксерки. Нищо не си казахме. Беше вълнуващо. Защото стана ненадейно. Продължи 15 минути, само че самият секс стана за 5. ”

На идващия ден Саша се върнала на поляната, с цел да си откри колана, който принцът свалил от панталона й. Но от този ден нататък те не поддържат връзка повече. Саша не изпитала никакви страсти от претърпяното с него и споделя: „ И двамата бяхме пияни. Ако не бяхме се напила това  нямаше да се случи. ”, споделя тя в изявление за The Sun. Сега тя е щастливо омъжена и е майка на 2 деца.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР